Opskriften får I her:
12-20 stk alt efter hvor store man laver dem.
100 g blødt smør
100 g sukker
100 g farin (eller mørkt muscovado)
1 æg
1/2 tsk vanilje
1/2 tsk natron
1/2 tsk salt
170 g hvedemel
100 g mørk chokolade
Pisk smør og æg lyst. Tilsæt æg og farin og pisk godt. Hak chokoladen. Bland mel med de andre tørre ingredienser og kom det i. Saml dejen med en ske. Dejen sætte i klumper på bagepladen, de flyder ud, så der skal være god afstand mellem klatterne. Jeg plejer at trykke klatterne lidt flade med fingrene. Kagerne bages øverst i ovnen i 8-10 minutter ved 190 grader.
Lad dem køle lidt på pladen inden de lægges på en rist.
Mine blev lige en anelse for store, men så kan man jo nøjes med en i stedet for to :).
- Gitte
- posted using BlogPress from my iPad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar