onsdag den 26. oktober 2011

Pindsvin-kage lavet af gæstebloggeren Steen Agger (Mariannes far)



Nu er det sådan, at jeg har en far, der faktisk er lige så kage-crazy som mig :-). Så det var bare så hyggeligt at være hjemme til fødselsdag hos mine forældre, hvor tre generationer pyntede kage sammen.

Pindsvinet er lavet sådan her:

6 lagkagebunde klappes sammen skiftevis med tre slags fyld: flødeskum, kagecreme og hindbærmarmelade.
Så skæres pindsvinet ud, og der lægges marcipanlåg over (fx fra Odense Marcipan).
Marcipanen pensles med smeltet chokolade, og Toms orangegrene stikkes ned i kagen.
Hovedet er penslet med almindelig hvid glasur, og græsset er kokosmel med grøn pastafarve. Græsset ligger ovenpå marcipanen, der har fået et tyndt lag hvid glasur, så kokoset kan hænge fast.

Sneglen er lavet af resterne af marcipanen og chokoladen.

- Marianne

3 kommentarer:

  1. Hvor er den fin, lyder hyggeligt at I kan kage hygge sammen !!

    SvarSlet
  2. Tak :-). Ja, det er rigtigt hyggeligt med en kage-crazy familie!

    SvarSlet
  3. Hvor er den altså flot :) Sejt din far gider sådan noget ;) Min far vil skisme kun spise dem :D

    SvarSlet