mandag den 26. marts 2012

Skøn pakke

I lørdags ringede postbudet på døren og han havde en pakke med til mig. Jeg har ikke lige noget i bestilling, så nysgerrigheden var stor. Pakken viste sig at indeholde disse lækre sager fra Dr. Oetker. Ud over diverse krymmel var der også en pakke af deres nye mandelmel, så nu må jeg snart få prøvet at bage macarons :). Noget af krymlen var velkendt, men der var også en ny dåse, med farvede sukkerperler og et glas med stjerner som jeg ikke har set før. Glæder mig til at få det hele testet og vender tilbage med billeder.


- Gitte
- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Jaaaa dejlig pakke, har hentet min på posthuset i dag , glæder mig til at komme til at lege med det !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Lyder spændende, glæder mig til at se hvad du finder på..

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det fedt... Hvordan er det muligt at modtage gratis ting fra fx. Dr Oetker? Hvordan har de din/jeres adresse? (Jeg er rigtig nysgerrig da jeg er relativ ny i det her blog-halløj)

  På forhånd tak :-)

  SvarSlet
 4. Line: Det kriller også helt i fingrene for at komme i gang med at bruge den fine krymmel :)

  Cakeaholic: Jeg tror det er fordi jeg skrev til Dr. Oetker sidste år, fordi jeg havde nogle spørgsmål om deres produkter. Efterfølgende sendte de så et par prøver. Jeg troede egentlig det bare var den ene gang, så derfor blev jeg også så glad og overrasket i lørdags, da der kom endnu en pakke :)

  SvarSlet
 5. Hvor får man det alle de former i har med til undervisning???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa.

   Mange af dem er købt hos Specialkøbmanden http://specialkoebmanden.dk/ og Din Kage http://dinkage.dk/ . Ellers har vi også fundet en del i IKEA, diverse fysiske kagebutikker (bl.a i Hamburg) og hjemme i køkkenskabene ;-). Mange hilsner fra Marianne

   Slet