torsdag den 5. april 2012

Chokolade

Jeg har da helt glemt at fortælle, at vi har været på chokoladekursus :). Og det er ellers ikke lige sådan noget man glemmer med det samme. Kurset foregik hos Aalborg Chokoladen som laver det mest fantastiske chokolade.Vi blev undervist af ejeren af fabrikken John Aslak Jensen som med stor begejstring fortalte om chokoladen og gav fif til hvordan man kan gøre hjemme i sit eget køkken. Og så blev vi ellers sat igang med at dekorere chokolade. Jeg var især begejstret for den maskine med "chokoladegardin" der bruges til at overtrække konfekt, flødeboller osv med chokolade. Har snart fødselsdag, så sådan en ønsker jeg mig ;).

Her er resultatet af et par timers anstrengelser. Et påskeæg med marcipanchokolader og 5 konfektstænger.
En med nougat, alm. marcipanbrød, likør, cognac og pistacie. Har indtil videre kun fået hapset lidt i påskeægget og spist nougatbrødet, MUMS det er lækkert. Mon ikke resten nok skal forsvinde i løbet af påsken ;).

 

-Gitte

3 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor ser det professionelt ud - hvordan kan man komme på sådan et kursus?
  Glædelig påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var på kurset gennem Fokus, Aalborg. De havde to kurser her i marts, det kan være du er heldig at de tilbyder det igen til efteråret. Vi gav 275 kr, havde også et par herlige timer og fik ca 1/2 kg chokolade med hjem. Jeg tror også man kan booke et kursus direkte hos Aalborg Chokoladen, men ved ikke hvad det koster og hvor mange man skal være.
   Også god påske til dig :)

   Slet
  2. Tusind tak for svar - det vil jeg helt klart undersøge videre. Fortsat god påske :-)

   Slet