torsdag den 26. juli 2012

Mississippi mud cookies

Disse småkager er simpelthen nogle af de bedste jeg nogensinde har bagt. Dejlig intens chokoladesmag og marshmallows - det bliver ikke meget bedre :).


Opskriften er funder hos Traceysculinaryadventure
Det er er rigtig fin blog med masser af inspirerede opskrifter, så det er nok ikke sidste gang jeg låner en opskrift derfra.

Jeg udelod pekannødder og hakket chokolade, da jeg med den mængde smeltet chokolade der skal i, ikke synes det er nødvendigt med mere. Desuden har jeg omregnet til gram, så her kommer den danske version.

170 g mel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
170 g smeltet mørk chokolade
115 g blød smør
225 g sukker
2 æg (der har stuetemperatur)
1 tsk vanillepulver
Mini marshmallows eller store der klippes i mindre stykker

Bland mel bagepulver og salt.
Smelt chokoladen fx i mikroovnen og lad det køle lidt
Rør smør og sukker på røremaskine (eller med piskeris) i 2-3 minutter. Pisk et æg i ad gangen og tilsæt derefter smeltet chokolade og vanille.
Tilsæt de tørre indgredienser og rør til dejen lige samler sig.
Sæt med to teskeer dejklatter på bagepladen og pres tre marshmallows i hver kage og tryk dem lidt flade.
Bages 11-12 minutter ved 180 grader.

Størrelsen kan man selv bestemme. Billedet er taget anden gang jeg bagte dem, og jeg fik lavet dem lige vel store, synes jeg. De flyder lidt ud, så de skal ikke sættes for tæt på bagepladen.

-Gitte

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar