mandag den 25. november 2013

Dracula cookies

Til Halloween måtte jeg prøve at lave de her uhyggelig gode cookies med Dracula pulver og chokolade. Uuhhhha, de smagte af mere! Lille Grev Dracula her kunne ikke have dem for sig selv!


Chocolate Chip Dracula Cookies (opskrift fra hæfte fra Scan Choco)

14-18 stk.

225 g. smør
1 dl. sukker
2 dl. brun farin
1 tsk. vanillesukker
2 æg
5, 5 dl. mel
1 tsk. bagepulver
1 bøtte Dracula pulver
1 tsk. salt
100-200 g. groft hakket 70 % mørk chokolade

Smelt smørret og bland det med sukkeret. Tilsæt farin, vanillesukker og æg og pisk godt.
Tilsæt derefter langsomt mel, bagepulver, Draculapulver og salt af et par omgange. Når dejen er fin og ensartet, vendes chokoladen forsigtigt i.

Brug en iskugleske til at forme kagerne og placer 6 stk. på bagepladen ad gangen.
Bages i 10-15 minutter ved 175 grader til de er let gyldne i kanten.

- Marianne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar