søndag den 11. september 2011

Dr. Oetker


For nogle uger siden modtog vi denne kasse fra Dr. Oetker. Den indeholdt mange fine sager og nu har vi endelig haft tid til at teste nogle af dem.


I løbet af efteråret skal vi en del gang ud og holde cupcakeworkshop, bl.a. hos AOF Hjørring, og hos nogle biblioteker. Vi starter dog på vores eget bibliotek (Aalborg Bibliotekerne) med en workshop for børn, er meget spændt på at se hvordan de griber kagepyntningen an. 
Til vores testaften brugte vi kagemousse med chokoladesmag fra Dr. Oetker, grøn royal icing og noget orangefarvet fondant Marianne havde kørt for nylig. Så på grund af farverne blev kagerne sådan lidt retro/70'er agtige.


Kagemoussen var meget nem at arbejde med, men man kan selvfølgelig godt smage at den ikke er hjemmelavet. Men hvis der en dag kommer uventede gæster, er det jo meget nemt lige at røre sådan en færdigmousse.

I pakken fra Dr. Oetker var der også et par pakker af deres nye dekorations fondant som vi også fik testet. Det smager som fondant nu engang smager... ikke så godt som det ser ud ;). Fondanten var lidt svær at bruge i forhold til den fra Wilton som vi plejer at anvende. Når vi forsøgte at udstikke blomster osv, gik den hele tiden i stykker for os. Men den var nem nok at rulle ud, så måske er det mest beregnet til at overtrække kager med. Vi har ikke givet op endnu, så resten af pakken skal nok blive brugt. Måske kræver denne type fondant bare lidt øvelse ;)

- Marianne og Gitte
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar