søndag den 27. januar 2013

Lidt nyt

Ja, det er godt nok ikke meget jeg får blogget for tiden, men det er ikke fordi bageriet er gået i stå. Nok nærmere fordi det jeg tryller frem forsvinder inden jeg når at tage billeder af det :).

Det var præcis det der skete i sidste weekend, hvor jeg lavede hindbær flødeboller, vupti, så var de væk. I stedet får I et billede af grunden til, at det lige var flødeboller jeg kastede mig over. Dr. Oetker har nemlig endnu engang begavet os med nogle produkter, denne gang forskellige aromaer; mandel, pebermynte, vanille og hindbær hvor af den sidste er en nyhed og dermed også den der skulle prøves først. Der var et lille inspirationshæfte med og på første side var der hindbærflødeboller og så var det ligesom afgjort ;).

Det er ikke alle aromaer jeg er lige vild med, er fx ikke så begejstret for mandelessens, hvorimod jeg har brugt pebermynte i mange søde sager og kager efterhånden. Hindbæressensen var ok, den smagte ikke så kraftig igennem, men gav flødebollerne et pift. I kager ville jeg nok foretrække selv at lave en hindbærsirup - men gider man ikke det, er denne en nem løsning. Glæder mig også til at prøve den med vanille.Mens jeg sidder og skriver dette indlæg har der bredt sig en herlig duft af kardemomme i stuen, men mere om det senere...

- Gitte
- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar